کشور ترکیه جز کشورهای پر توریست و مهاجر پذیر است. که به دلیل پیشرفت های اقتصادی در سال های اخیر در این کشور مورد استقبال خارجیان زیادی قرار گرفته است .که برای شروع کسب و کار و سرمایه گذاری در این کشور اقدام به عمل می آورند.
همچنین در این کشور اقتصاد با سرعت فراوانی پیشرفت کرده است که وجود کارخانه ها و شرکت و برندهای معتبر و صادرات با اروپا این کشور را وارد بازرا جهانی کرده است.
ترکیه در استقبال از مهاجران بر اساس قوانین تابع بر کشورش از دیگر کشورهای همسایه اش عملکرد بهتری داشته است و هدف کلی این کشور پیشرفت در صنعت توریستی و گردشگری و سرمایه گذاری و کسب و کار است.
کشور ترکیه در همسایگی کشور ایران قرار دارد که ایران میتوانند بدون داشتن ویزا به آنجا سفر کنند،همچنین از نظر فرهنگی و آداب و رسوم شباهت های فراوانی به این کشور دارد.بنابراین تعداد زیادی از ایرانیان برای ادامه زندگی و مهاجرت و

شروع کسب و کار کشور ترکیه را انتخاب میکنند.
بیشتر ایرانیان ضمن سفر به این کشور و گشت و گذار درصدد مهاجرت و داشتن اقامت و زندگی و شروع کار برای امرار معاش در این کشور هستند.البته که کشور ترکیه قوانین خاصی برای مشغول به کار شدن اتباع خارجی دارد و باید حتما بر اساس آن عمل شود در غیر اینصورت مشمول جریمه خواهند شد.


کسب و کار در ترکیه


برای شروع کسب و کار یک فرد خارجی در ترکیه باید به یک نکته ی اساسی توجه کرد آن هم ثبت کردن شرکت طبق قوانین خاص

سرمایه گذاری  و کسب و کار در ترکیه است.
با

ثبت شرکت شما میتوانید در ترکیه بعنوان یک فرد خارجی، سرمایه گذاری و کار خود را آغاز کنید.حال تاسیس یک شرکت تجاری باشد یا یک رستوران.
در بحث کاریابی در ترکیه فرد میخواهد بر اساس نوع مهارت و میزان تحصیلات خود کاری مناسب پیدا کند.و در جویای کاری رسمی با بیمه که یک کارفرمای ترک میتواند آن را اداره کند میشود.
اگر شما بعنوان فردی که خواهان کار در ترکیه هستید باید این نکته را مد نظرتان قرار دهید که توسط یک کارفرمای رسمی ترک باید برای شما بیمه رد شود.در غیر اینصورت شما به صورت قانونی در ترکیه نمیتوانید  شغلی داشته باشید.
با رد شدن پنج سال به صورت مداوم شما میتوانید شهروند ترکیه محسوب شوید.ولی باید به صورت قانونی و مداوم توسط کارفرما این بیمه وارد سیستم شود.
برخی از افراد بر اساس تخصص خود میتوانند به راحتی با کارفرمای شغل مربوط به آن در ارتباط باشند و کارفرما برای فرد نامه درخواست دعوت به کار ارسال میکنند.ولی در برخی از موارد افراد نمیتوانند شغل مناسب خود را پیدا کنند و از موسسات کاریابی برای  جویای کار کمک میگیرند.
باید این نکته قابل توجه آن دسته از افرادی که از طریق موسسات کاریابی جویای کار هستند باشد که گاهی برخی از این موسسات با هزینه های هنگفتی که از شما میگیرند به صورت غیرقانونی کار شما را در جریان می اندازند.
و یا به اینصورت که شمارا با قراردادهای قانونی و طولانی مدت با کارفرمای ترک به استانبول کشانده و در صورتی که ممکن است کارفرما بیشتر از یک ماه شما را قبول نکند و یا اصلا کارفرمایی وجود نداشته باشد.
بنابراین اگر با موسسه ی کاریابی در ارتباط هستید باید اعتماد کامل به آن موسسه داشته باشید تا درگیر فریبکاری خیلی از موسسات نشوید.و مدرک و قراردادی را بدون حضور کارفرما امضا نکنید و هزینه را پرداخت نکنید.
خیلی ها در بخش های خدماتی و نیروهای کمکی مانند مستخدم یک رستوران یا کافه بدون داشتن ویزای کاری مشغول به کار هستند که اگر توسط پلیس ها و ماموران بیمه رصد شوند مشمول جریمه میشوند و از ترکیه دیپورت میشوند.
برای داشتن شغل های پردامد در ترکیه احتیاج به مهارت تخصصی و دانش کافی است.فراگیری زبان ترکی هم بی تاثیر نمی باشد و در ارتباط گیری به شما خیلی کمک خواهد کرد.اگر شما مهارت کافی در یک شغل را داشته باشید میتوانید درامد خوبی کسب کنید.و ویزای کاری خود را بعد از پنج سال بیمه کاری به

پاسپورت شهروندی این کشور تبدیل کنید.
یکی دیگر از روش های کاریابی در ترکیه که مطمئن تر از روش های سپردن به موسسات کاریابی است،جویا شدن کار از طریق سایت های کاریابی ترکیه است.با وارد شدن به این سایت ها و دادن اطلاعات و رزومه ی خود میتوانید روزانه از آگهی های کاریابی آن اطلاع پیدا کنید و خود شخصا اقدام به برقراری ارتباط با کارفرمایان ترک کنید.
امید است  هر جوانی بر اساس استعداد و هدف هایش به کار مورد علاقه اش در هر کجا که مد نظرش است برسد.
 

 

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها