Kahvallti به صبحانه گفته میشود که در زبان ترکی به معنی پیش قهوه است.زیرا بعد از آن قهوه ی خود را مینوشند به همین دلیل آن را پیش قهوه مینامند.
 صبحانه جز پر اهمیت ترین و با ارزش ترین وعده های غذایی به شمار میرود. همه ی اعضای خانواده در کنار همدیگر از خوردن این وعده غذایی لذت میبرند که در واقع مانند یک سنت خانوادگی به حساب می آید .
شکل و اهمیت

وعده ی صبحانه ترکی در فرهنگ این کشور بسیار با سایر فرهنگ ها متفاوت است به این معنی که صبحانه ی ترک متفاوت و متنوع تر از کشورهای دیگر می باشد.
مردمان ترکیه با یک سفره ی مفصل صبحانه که با تبحر خاصی آن را میچیندند روز خود را شروع میکنند.سفره های چیده شده در ترکیه در سراسر جهان بسیار شهره است.
در سفره های این مردمان غذاهایی شامل بورک و پنیر و

نان های مختلف و غذاهای سرشار از پروتئین مانند سوسیس ،کالباس،مربا،کره،زیتون،خیار ،خامه،و انواع تخم مرغ است که همه ی این ها ارزش غذایی بالایی دارند . و با خوردن آن ها روز خود را شروع میکنند.
حال میتوان نام چند پنیر پر استفاده در سفره های صبحانه ی ترکی را در اینجا نام برد مانند پنیر سفید و پنیر کاشار و پنیر تولوم که بافتی خشک دارد.نان های مختلفی هم در سر سفره ی صبحانه ی ترک ها وجود دارد از قبیل سیمیت و آچما و پوآچا ، اک مک که پراستفاده ترین آن ها سیمیت است.
بورک های لذیذ که مخصوص مردمان ترک هست هم در سفره های آنان همیشه مشهود است بورک هایی که هم مغذی هستند و هم با مواد پروتئینی پر شده اند و دارای ارزش غذایی بسیار بالایی هستند.
نوشیدنی های رنگارنگ هم زینت سفره های آنان است. و آبمیوه های طبیعی که بسیار برای شروع یک روز مناسب است .البته که نوشیدنی مورد علاقه ی مردمان ترک چای می باشد. ولی بازهم بر سر سفره های آنان آبمیوه هم وجود دارد.

 


مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها